Post by torriorireamo on Feb 19, 2022 19:27:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много хак за издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Изтеглих тази игра преди около 2 часа и съм играл около 100 пъти или повече.. Много е интересна и най-добрата игра за убиване на време и се чувствам щастлив, когато клиентите са доволни 🙂..
Тази игра е гадна, гледах добавяне, за да получа всички награди и не получих една от тях, след което се опитах да обслужа клиент, но трябваше да гледам добавяне, за да го обслужя, така че гледах добавянето, но след като нищо не се случи, така че имах да щракнете не благодаря. Изобщо не препоръчвам тази игра
Bake it કેઝ્યુઅલ acm
Беше страхотно, но може би трябва да изглежда малко реалистично, моля, благодаря!
Това приложение е досадно. Повече контроли за реклами не са добри, когато започнах да украсявам тортата, не работеше. Опитах се да намажа маслен крем, той също не се движеше. НАИСТИНА МНОГО ЛОША ИГРА. Ще му дам само една звезда.
Току-що изтеглих играта, защото изглежда забавна. Просто когато се опитам да пека за втори път, ми казва, че нямам никаква интернет връзка, а всъщност успях да гледам реклами за n-ти път за други игри, които играя. Моля, обърнете се към този проблем възможно най-скоро и ми дайте актуализации / обратна връзка и със сигурност ще редактирам и коментара си с актуализации. Благодаря!
Дори не мога да опиша... контролите на доста лошо, играта е наред, графиката...
отначало беше добре, но след това влезе в черен екран и ме накара да влизам и излизам, така че, моля, поправете тази глупава игра.👎👎👎.
Това е добра игра, но за едно ниво има от 10 до 11 реклами, които обичам да пека и съм правил много пъти торти и шоколади, така че обичам да пека, но също така се обесявам и не мога да играя добре е, искам да дам 5 звезди, но не мога да ти дам............. СЪЖАЛЯВАМЕ 😓😓🤪🙄😒
Забавена бъркотия, която е осеяна с реклами. Това е сладка и интересна идея за игра, но тя е лошо оптимизирана и пълна с реклами. Усеща се повече като рекламна услуга, отколкото функционална игра. Обикновено, за да се справя с реклами, просто изключвам моя WiFi. Тази игра няма да ви позволи да играете без WiFi. Ще се зареди добре, но забравете действителното взаимодействие с играта изобщо, освен ако не могат да ви хвърлят реклами в лицето.
Тази игра е забавна и креативна, но има много добавки, бих й дал 4 или 5, но е наистина досадно с добавките, както казах, но ми харесва как е подходяща за деца и наистина е добра игра
Супер
Добре, сър, благодаря за играта и изглежда като много силен съперник на проекта kayo sa koronadal, което не е единственото нещо, което има общо с този един от тези елементи и изглежда страхотно и единственият начин, по който виждам това е, че единственото нещо, което е, че най-важното е, че статусът на нашите нови продукти е много важен фактор в нашия живот, който е много важно нещо, което трябва да направите с вашата застраховка живот и вашия бизнес и вашия бизнес и вашия бизнес и вашия бизнес и вашия бизнес и вашия
Това е добра игра, но има много реклами
Bake it Casual oxhg
Има няколко нередни неща с тази игра номер едно добавя реклами номер 2 номер три реклами!!! навсякъде, където погледнете в тази игра, има добавка, дори когато деактивирате добавките, те все още са навсякъде дори с нея всеки път, когато натиснете бутон, виждате критик или си почешете носа, има добавка!!! и поради тази причина тази игра е ужасна
Забавно е, но има твърде много реклами, така че всеки път, когато щракна, има реклама и трябва да гледате реклама, за да извлечете това, което сте спечелили, което според мен е глупаво.
Много добро приложение, но когато се опитате да направите всичко възможно, всичко е объркано и още нещо, има много добавки.
Много обичам тази игра! Удивително е!
Дъщеря ми наистина обича тази игра
Тази игра е фантастична
Тази игра заслужава 5 звезди ⭐⭐⭐⭐⭐!!.
Bake it कैज़ुअल गेम lhf
Какво приложение е това!! Тази игра е пълна с реклами. Телефонът ми се увисваше, когато играх тази игра. Много лошо приложение. Не играйте тази игра. Опитах се усилено да направя телефона си нормален, защото докато играех това, както казах, преди телефонът ми да увисне.
Bake it Santai lstv
Харесвам го от рекламите, но в действителност това е, но скучно, ще дам само 4 звезди, защото просто изглежда така, моля, не щракайте стръв Много хора, направете това, ако все още го правите, ще оценя 1 звезда.
Е, дадох му две звезди, защото за мен има 2 плюса и 3 минуса. Предимството е, че можете да направите вашата пекарна свои собствени неща и това ми помага да изразя себе си по някакъв начин. Pro 2 е, че получавате пари като в игра в брой, когато правите печене на клиенти. Против едно е, че не знам точно какво правите с монетите, като просто ги пазите Против 2 са рекламите. Недостатък 3 е, че когато купувате премахване на реклами, все пак трябва да гледате реклами, за да получите неща Това са проблеми, които трябва да бъдат отстранени, така че, моля, работете върху тях 😉
Забавно, но рекламите, всяко друго нещо, което правите в играта, го убиха за мен.
Наистина ми харесва играта, но щом поиска wifi, всичко, което играя, са реклами, реклами, реклами няма печене, това са само реклами. Ако изключа wifi, не мога да пека. Така че всичко, което правя в това приложение, е да гледам реклами. И когато гледам добавка, ще ми позволи да играя, но когато играя, играта замръзва, защото трябва да гледам друга добавка. Най-лошата игра някога!
Играта е добра. Но има толкова много реклами в тази игра, за да отключите всеки елемент, за да видите реклама
Тази игра съдържа много реклами, но все пак това е страхотно ...... Защото когато играем тази игра, тогава ще си мислим, че печем торта в действителност 😀
Играта е супер. Но лично на мен ми излиза страшно много реклами. И това прави самата игра еднообразна. Но е хубава.😀🤚🏻😺
Добре, харесвам тортите и глазурата и гарнитурите Много готино, но не харесвам рекламите, когато стартирате играта има реклами и когато приключите Торта има реклами, забавно е, но не ми харесват рекламите ако ги поправите ще ви дам 5 звезди, но 3 за сега моля поправете рекламите, ако искате 5 звезди 😊😊😊😊😊
Просто начин за много добавки. Вероятно бих купил, ако можех да играя повече от 3 минути наведнъж без добавяне
Беше толкова страхотно като идеалното приложение, но почти ми харесва да нямам реклами и тогава е идеалното приложение
Малко скучно сега и човекът не може да използва монети, трябва да гледа реклами за ВСИЧКО!!
Харесвам тази игра, но има добавки на всеки десет секунди, но все още играя тази игра, тя е забавна
твърде много реклами. всяка отделна функция се прекъсва с реклама. Виждал съм много скапани приложения за грабване на пари, но това е особено фрапиращо.
Играта е добре, но има толкова много реклами. Рекламите се пускат отново и отново след всеки завой
Аз лично смятам, че това конкретно приложение е много "забавно", но когато го имате за прилично дълго време, намирам, че става някак скучно.
Тази игра е супер, но се забива и известно време не идва и се връща в менюто, така че само аз оценявам 3 звезди за тази игра
Бях отегчен, така че гледам в магазина за приложения за задоволителни игри. Намерих да го изпечете и видях, че има много реклами, така че изключих моя wifi. Когато влязох в него, това ВИ ПРИНУЖДАВА да се съгласите с тяхната политика за поверителност! Натиснах приемам и започнах да играя и ми каза, че имам нужда от вътрешна връзка, за да играя! Разбирам, че имате нужда от реклами, но КАКЪВ АЛЧЕН РАЗРАБОТЧИК! НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ! Повтарям, НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ! В крайна сметка се съгласих да го играя с реклами, но докато печех, се появиха 2 РЕКЛАМИ! БИХ ДА ГО ДАЛА 0 ЗВЕЗДИ!!!!!!!!!
Не мога да премина ниво 1, без да каже „Няма интернет връзка“ Опитах мобилни данни и всичко.
Дори не мога да свърша първата си торта без милиони реклами да изскочат в лицето ми Това приложение е бъркотия, но е хубава идея за игра, но моля, спрете рекламите и когато се появи първата реклама, го деинсталирах веднага след >
Snake Rivals - Fun Snake Game Akció wuba
Хубава е
Това е страхотна игра, харесва ми! Единственият недостатък е, че понякога замръзва и трябва да рестартирате играта...
толкова е хубаво 😊😍 бих му дал пет звезди, но има толкова много реклами !!!! Искам да кажа ЗАЩО!!!?!!!!?! Но ми харесва, че прави повече игри като тази!!! ОБИЧАМ ГО!!!!!!!!!
Обичамееееее тази игра е невероятна. Харесва ми как можеш да правиш всичко и ми харесва как гарнитурите са в пръските и всичко и фона
Малко скапано.. Тонове добавки и наистина просто римейк на други "топ игри". Не разбирам призива, на всеки свое.
Най-лошата най-глупава игра, която някога съм изтеглял до ден днешен! ПЪТ до много реклами! Вие дори нямате опцията да изключите WiFi/мобилни данни! Много е трудно да бъдеш точен при декорирането и имаш само 4 опции за декор, а останалите трябва да гледаш реклами! Тази игра е НАПЪЛНО безсмислена! Всичко, което правите, пускате тестото в тигана и след това го украсявате, което, както казах, е почти невъзможно да украсите това, което искате! Това е като рекламен фестивал! НЕ го разбирайте! 🤣🤦😐🙄👎😡🤷