Post by torriorireamo on Feb 19, 2022 19:15:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Gra kucharska ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Gra kucharska IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać tokeny usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Gra kucharska 2022 version ▞▞▞
Uważam, że urządzenia są zbyt drogie. Za każdym razem, gdy płacę za Joe, moja gra działa!
Wcześniej dałem 5 gwiazdek, ale obniżyłem je do 3. Ale dlaczego możesz mieć stoliki zamawiające jedzenie ze stacji, na które mnie nawet nie stać na moim poziomie? To jak zmuszanie kogoś do robienia zakupów w aplikacji. Pomyliliście się tutaj i słyszycie to od weterana, który ma ponad 10 lat doświadczenia w branży gier. Nie! Nie proś mnie o napisanie e-maila, ponieważ nie będzie to służyło celowi. Stwórz prostą, przyjemną rozgrywkę, a ludzie sami zaczną kupować.
Nagle zamknięte
naprawdę doceniam całą ciężką pracę włożoną w stworzenie tej gry. Czuję, że można by przyznać więcej nagród, aby pomóc graczowi ulepszyć się na końcu każdego poziomu.
Podziękowania dla twórców za wymyślenie tak wspaniałej gry, która jest nie tylko przyjazna dla gracza, ale także bardzo ładnie prowadzi gracza przez kilka pierwszych poziomów. Gry nienawiści bez samouczków.
Gra ładuje się zbyt długo.
Strasznie zamarzł i bez względu na to, ile razy go wyłączyłem, wraca do miejsca, w którym został zamrożony.
Wydawało się, że to może być dobra gra, ale ciągle się mroziło. Zamknąłem aplikację i zabiłem ją, odinstalowałem i ponownie zainstalowałem, ale otwiera się i nie mogę nic zrobić. Niezwykle frustrujące, próbuję kliknąć na stół, aby obsłużyć gościa, jedną ze stacji kucharskich lub gdziekolwiek, naprawdę tylko po to, aby spróbować zmusić go do zrobienia czegoś, ale nie mogę. Więc ponownie go odinstalowałem.
Ta gra jest fajna... Po prostu sprzęty i inne rzeczy są za drogie...
Obie gry. Są dobre, ale stara wersja ma większą przewagę, jeśli chodzi o zarabianie monet i kupowanie, gdy nadjeżdżają ciężarówki. Idź z krótkim okresem czasu, który pozwala na większą różnorodność wyborów, a czas gotowania jest zróżnicowany dla wszystkich potraw, w przeciwieństwie do tej gry, w której pierwsze danie musi być ugotowane, aby przygotować drugie danie w gnieździe, co zajmuje dużo czasu i zabiera dużo czasu. korzyść.
Mówi, że muszę zaktualizować grę, ale nie mogę, nie daje mi opcji aktualizacji, odinstalowałem i ponownie zainstalowałem i mówi to samo, co się z nią dzieje
takie nudne. próbuję, aż dostanę do poziomu 10, ale jest to takie nudne. Zmuszam cię do używania pieniędzy do gry, ponieważ pieniądze są tak wolne w grze. Niepolecane
Gwiazda szefa kuchni 2 przekroczyła oczekiwania. Wszystko, co ma, jest dokładnie tym, czego chciałem. Po prostu uwielbiam to, że pozwala Ci rozwijać i projektować Twoją restaurację.
Uwielbiałem tę grę i opuściłem wszystkie inne gry, grałem w tę grę dzień i noc, ale kiedy wszystko zaczęło znikać, straciłem apetyt 😔
Właściwie jestem podekscytowany, gdy dowiedziałem się, że jest część 2 , ale gra jest bardzo opóźniona, ciężko ją zaprojektować i myślę, że nadal wolę tę pierwszą.
To dobry sposób na zdobywanie punktów mistplay i zabawy
gra super tylko dzisiaj nie moge grac bo cos jest z serwerem
Uwielbiam tę grę, aż do niedawna… Miałem problemy z zawieszaniem się gry i nie pozwalałem mi kontynuować sprzedaży moich przedmiotów lub rozpoczynania moich wyzwań. Napisałem do dewelopera, ale nie pomogło.
Uwielbiam grać w tę grę!!! To najlepszy wynik, jaki daję, bo nic nie jest nieskazitelne.
Star Chef 2: Restaurant Game Simulasi kke
Star Chef 2: Restaurant Game سیمولیشن pna
Ciągle mówi mi, żebym zrobił szaszłyk z kurczaka lub cokolwiek, ale kiedy klikam strzałkę, żeby to zrobić, nic się nie dzieje. Aktualizacja: Nie mogę skontaktować się z zespołem za pośrednictwem aplikacji, ponieważ chce, abym zrobił shlashlick i nie mogę wyjść z tego menu, aby uzyskać dostęp do opcji pomocy w grze. Druga aktualizacja: już tego próbowałem i otrzymuję te same wyniki.
Zrujnowałeś grę ostatnią aktualizacją. Ta łódź BS musi odejść. A także ceny rozszerzeń i urządzeń. Fajne, jak wciągasz ludzi, a potem, im dalej idziesz, zarabiasz pieniądze. Anulowałem moją subskrypcję Premium, ponieważ nie jest już tego warta. Napraw grę!!! To już nie jest zabawne. To jest praca! Zły na was deweloperów. 😡.
Uwielbiam tę grę, wszystko w niej jest niesamowite, nigdy przez cały czas...
Edytowano 1/12/2022: Niedawno ponownie zainstalowałem tę grę, ponieważ słyszałem o „niesamowitych” aktualizacjach. Pierwotnie oceniłem tę grę na 1 ⭐. Mogę bardziej cieszyć się grą, ale koszt niektórych urządzeń kuchennych jest zbyt ekstremalny i zauważyłem, że za serwowanie stołu otrzymujesz więcej PD niż monet. Trochę trudno jest pozwolić, aby „monety” się sumowały, zwłaszcza gdy chcesz ulepszyć inne rzeczy, które wymagają monet. Jeśli można to naprawić, wrócę i edytuję moją ocenę ⭐.
Cóż, ta gra jest naprawdę dobrą grą. Ale jest kilka rzeczy, których nie mogę zrozumieć w tej grze. I kto to projektuje. 1. Jak ktokolwiek może pomyśleć, że zrobienie przyprawionej dyni latte zajmuje 2 i pół godziny. 2. Jak można składać zamówienia, gdy nie masz stacji do gotowania. 3. Ceny stacji i rozbudowy restauracji są śmieszne, wydaje się, że zostaniesz ukarany za awansowanie. Byłoby o wiele lepiej, gdyby ludzie mogli grać, gdyby rzeczy nie były tak drogie.
Pobrałem tę grę dzisiaj i zdobyłem moje pierwsze nagrody. Na początek pozwalają serwować klientom zupę sałatową, aby nabrać doświadczenia w prowadzeniu własnej restauracji. Gram w to bez przerwy. Odblokowano już 5 poziomów i zarobiłem straty monet.
Brak języka polskiego i zbyt drogie sprzęty dlatego trzy gwiazdki A tak super gra.
To skłania mnie do aktualizacji, ale w moich sklepach nie ma aktualizacji. Kiedy aktualizacja jest dostępna?
Naprawdę podoba mi się ta gra, jedynym powodem 3 gwiazdek jest to, że gotowanie większości rzeczy zajmuje bardzo dużo czasu, a zamówiłem składniki i zabrali je, ale nie dostałem ich, co zdarzyło się więcej niż kilka razy, więc odinstalowałem i ponownie zainstalowałem . Zmienię moją ocenę w późniejszym terminie, jeśli usterki nie będą się powtarzać.
Dobra gra. Pokazuje, jak prowadzić restaurację. Rolnictwo, zakupy, gotowanie, dostawy itp. są dobre. Ale jeden problem. Czas gotowania jest tak długi, że obsłużenie 10 osób zajmuje jeden dzień. Przynajmniej równoczesne gotowanie powinno być podane.
Dlaczego gracz nie może zaktualizować nowego
Star Chef 2 to dla mnie świetny sposób na zabicie czasu, kiedy mam okazję w niego zagrać.
To dobra gra, ale wolę oryginalną grę. Nie podoba mi się w niej to, że możesz gotować tylko 1 danie na raz
Sky Force Reloaded อาร์เคด pzvr
Uwielbiam podawać dania. Szef kuchni pozwala mi uprawiać warzywa, przygotowywać dania, a następnie obsługiwać klientów. Bardzo mi się to podoba!!!!
Ciągle marznie, musiałem go odinstalować
Więc zamierzałem dać tej grze 4 gwiazdki, ale potem zacząłem o tym myśleć. Więc daję mu 3 gwiazdki. Lubię grać w tę grę i pochłania ona dużo czasu. Ale ostatnio zauważyłem, że potrzebuje DUŻO aktualizacji, które zajmują DUŻO dostępnej pamięci, którą mam w telefonie. W rezultacie albo usuwam zdjęcia i filmy z telefonu, albo w ogóle się nie aktualizuję. Tak, mogę grać na FB, ale zawsze przypominam aktualizację aplikacji do gry. Ponadto buforuje ALOT na FB i tam się zawiesza.
Czy możesz powiedzieć, do czego służą worki foliowe? Dziękuję
Czasami granie w tę grę jest wyzwaniem
Nie możesz sadzić warzyw, których potrzebujesz, kiedy ich potrzebujesz. Jak coś sadzę i wychodzę i dostaję je z ogródka to mam zero. Zasadzam cztery działki warzyw, ale znikają. Zastanawiam się nad usunięciem tej gry. Zdarza się tak często. Jestem tym zmęczony.
Od dawna gram w szefa kuchni 2 i prawie ukończyłem wszystkie poziomy. Mam tylko kilka sugestii, że ta aplikacja może sugerować, że czyszczenie poziomów może być trochę łatwe.
Aplikacja zepsuje Twój telefon, sprawi, że będzie się opóźniał itp.
Cieszę się, gotując burzę. Star Chef 2 naprawdę daje poczucie kierowania własną restauracją. Uwielbiam kontrolę, jaką masz nad wszystkim w grze
Grało dobrze. Ale teraz w ogóle nie zagra. Gra mi się podobała, ale zatrzymuje się i nie uruchamia się ponownie. Porażka!
Kocham tę gre! Ma w sobie wiele gier, które sprawiają, że jesteś zajęty i nie nudzisz się. Na to właśnie czekałem.
Star Chef 2: Das Kochspiel Simulation thu
Gra jest w porządku. Zabiera dużo czasu, zanim jedzenie i warzywa się skończą. Wkładam coś do ugotowania, wychodzę i wracam godzinę później, więc wszystko jest skończone.
Za dużo się dzieje. A gotowanie jedzenia trwa wiecznie. Mój ADD nie poradzi sobie z tym. Dzieje się wiele różnych rzeczy, co, jak sądzę, ma odwracać uwagę od faktu, że obsługa klientów zajmuje tak dużo czasu. Wiem, że chodzi o to, żebyś płacił pieniądze, aby przyspieszyć proces, ale denerwuje mnie, że nie mogę prowadzić restauracji.