(Android) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game קודים אינסופיים הכל
Feb 19, 2022 19:09:32 GMT
Post by torriorireamo on Feb 19, 2022 19:09:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים אינסופיים הכל ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
אני לא מצליח לשחק במשחק כשהטעינה שלו נעצרת ב-99% מה אני עושה?
המשחק הזה מהנה ומאתגר
חולה על זה שווה להתקין ! ❤️
אני לא חושב שאני כל כך אוהב את המשחק 😠
זה המשחק הכי גרוע אי פעם....זו פעם ראשונה שאני משחק בזה אבל אני כבר לא אוהב את זה... זה לא נחמד!!!
גרפיקה חמודה וגדולה שכיף לשחק בה.
אני אוהב משחק מאוד. זה מאוד קל לשחק
האוכל נראה טעים. מספיק מאתגר ברמות הגבוהות יותר. פשוט אל תאהב את המודעות המוזרות האלה "במזומן חינם" ומודעות מזויפות של אפליקציות שנבדקו, שמופיעות לעתים קרובות כל כך ונראות כמו הונאה.
לא 🚫
המשחק מאוד מעוניין אבל עדכון מאוד גרוע יחסית גרסה ישנה..
זה משחק נחמד אבל פתאום המשחק הפסיק לעבוד. בכל פעם שאני פותח את המשחק זה מציג 99% ואז מפסיק.
המשחק הזה קרע אותי! אוקיי אז אני ממש שונא את המשחק הזה! אני כל כך אובססיבי לגביו, משחק בו כל הזמן, ניסיתי לרכוש, כרטיס הזהב כמו 15 פעמים בכל פעם שהוא אומר לי שהרכישה מוצלחת, מחייב אותי, ואז מתנהג כאילו מעולם לא קניתי אותו!!! אני רוצה שזה יעבוד כל כך רע שאני ממשיך לנסות כמו אידיוט! בכל פעם שזה גונב את הכסף שלי אז ממשיך לזרוק את ה-Buy the Golden Ticket להוסיף לי בפרצוף בכל פעם!! לסירוגין, אין אפילו בכל מקרה לפנות לתמיכה! אוף אני כל כך כועסת!
המשחק הזה מצחיק אבל זהה לחלום בישול 😕
אני אוהב לשחק במשחק הזה, אבל הוא לא נותן לי מטבעות ברמה 14 של לה סטלה. בבקשה תקן את זה! אם לא בשביל זה, הייתי נותן 5 כוכבים.
המשחק מתנגן לזמן מה ואז הוא נכבה וכשאני טוען אותו מחדש, הוא מגיע ל-99% ונפסק ולא מצליח לקבל כפתור הפעלה והוא פשוט עומד על 99%. תקן את הבעיה ואנשים ישחקו יותר.
הרבה מהפריטים שלי בלתי נראים!!!
זה משחק טוב למלא את הזמן, הלך לי ממש טוב והצליח להגיע למסעדה השלישית, אבל תחזור לשם היום ואיבדתי את כל מה שעשיתי ונלקחתי כל הדרך חזרה לרמה 1 ואני עכשיו צריך להתחיל הכל מחדש... לא נהדר...
המשחק הזה לא פתוח אני מנסה הרבה פעמים
זה נחמד אבל יש לו הרבה מודעות וזו הסיבה שנתתי שלושה כוכבים
זו הביקורת השלישית שלי. הראשון... היו לי בעיות להשיג את אבני החן ששילמתי עבורן. מעולם לא קיבלתי בחזרה את אבני החן שלי וגם לא 2.99 דולר שלי. השארתי הודעה, לא קיבלתי תשובה. מחקתי את המשחק הזה במשך כ-4 חודשים... הביקורת השנייה הייתה טובה יותר, אבל אני מפחדת מאוד מרכישה בגלל התקלה של "תן פריטים או כסף"!) זו הביקורת השלישית שלי - בדיוק סיימתי 30 רמות של "אירוע אהבה". אני ממשיך להקיש על הפרס שכולל את לקוח קופיד אנג'ל והבוסטים שלי....אבל שום דבר לא קורה! ידווח ל-GOOGLE PLAY
תחילה נתתי למשחק הזה 5 כוכבים כי הוא מדהים אבל אני משנה אותו לפני שהתעוררתי רק כדי לראות את כל העבודה הקשה שלי נמחקה. עכשיו זה כאילו מעולם לא שיחקתי במשחק לפני כן. אנא תקן אם אתה יכול
המשחק הזה כל כך נחמד אבל זה לא בא פריטי בישול וגם זה לא בא מתנות בבקשה שנה את זה אבל אני אוהב את המשחק הזה כל כך נחמד 😥😥😥😥😐😐סליחה
המשחק הזה לא נחמד 😑😑
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Grand public wgma
אני אתן 3 כוכבים במשחק הזה למה אני לא נותן 2 כוכבים המשחק הזה תקוע 99% אני אוהב את המשחק הזה אבל המשחק הזה תקוע 99% זה אומר שאני לא אתן 2 כוכבים
אני אוהב את המשחק אבל בכל פעם שאני רוצה לצפות בסרטון, הסרטון לא מוכן אלא שהוא מתחיל להתגרות. בבקשה תקן את זה
ממש טוב 💗💗💗💖💖💖💝💝💝❤️❤️
למה שחקני המשחק האלה שמו פנים חדשות באותו משחק ארור, שיחק/נמחק?
רק התחיל לשחק את זה לפני מספר ימים. הגעתי לרמה 68 ואז הם ביצעו עדכון וכל ההתקדמות שלי נמחקה! אין אפילו אפשרות לשחזר מ-Google play smh
משחק מגניב, אני אוהב אותו
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Casual nlwm
המשחק טוב, אבל אחרי כל רמה תהיה מודעה, זה כל כך מעצבן. והגעתי עד כה אבל זה הגיע לרמה 1 בלי שום סיבה, זה קרה לי פעמיים.
העדכון פשוט מחק את כל טוקיו וחצי מרומא שכבר סיימתי!! חיכיתי לעולם חדש אבל אני לא מחדש אותם! חבל כי זה היה משחק בישול נהדר.
משחקים אלה צריכים להיעשות ליותר כיף מאשר להתחרות
לא אתה טועה
אז זה עתה עדכנתי את המשחק הזה, השלמתי את טוקיו, וחשבתי לא לפתוח עולם חדש חמישי. חיכיתי בסבלנות לעדכון הזה, רק כדי להחזיר אותי לרמות שלי ואמרתי שהשלמתי רק 35 מפתחות מתוך 120 😲😠 אני מאוד מאוכזב כי באמת אהבתי את המשחק הזה ובזבזתי עליו הרבה כסף אז אני יתבצע הסרה
משחק מעולה אבל לא מצליח לטעון
מצחיק מאוד קל להעביר זמן
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Gündəlik vbv
אוהב את זה זה קצב מהיר ושומר אותך על האצבעות!
האפליקציה לא נטענת מה אני צריך לעשות כי אני אוהב את המשחק הזה, כל כך מכור אליו והוא לא עובד יותר.
לפני כמה ימים המשחק התחיל להפסיק לטעון ב-99%. לא הצלחתי לעבור 99% מאז. אפליקציה שנמחקה
האם משחק נחמד הוא המשחק הטוב ביותר הוא גורם לזמן לעבור.
אהבתי לשחק את המשחק הזה, שילם על אין פרסומות. קיבלתי טלפון חדש, נכנס בחזרה למשחק איבד הכל. עכשיו היה עדכון והמשחק לא נטען, בר מקל על 0%
Мастер кулинарии: кулинарная игра Fever Chef Казуальные xld
רמת המשחק מאוד מעניינת ופשוטה
Tiles Hop: Forever Dancing Ball Música jli
יותר מדי פרסומות! חוץ מזה משחק מהנה.
اتذد
לא ניתן לטעון נתוני פייסבוק
המשחק בסדר אבל רמה מסויימת קשה מדי לעבור ללא רכישת שדרוגים, ואני לא מוצאת איפה לשדרג את מקומות האירועים המיוחדים אז אני פשוט נכשלת בהם,
המשחק הוא כל כך. נחמד אני אוהב את המשחק שלי זה נחמד אבל המצב שלי עצוב והמשחק הזה אני משחק ב-uono והמוד שלי טרי אני אוהב את המשחק הזה. תודה 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
הניסיון עם המשחק הזה היה תהומי. פשוט יש יותר מדי מודעות. אי אפשר להשלים רמה בלי לראות מודעה. גם אם אתה מתעלם מזה, היום אני פתאום מגלה שכל ההתקדמות שלי אבדה ואני שוב ביום הראשון; לאחר השלמת כ-40 רמות