Post by torriorireamo on Feb 19, 2022 19:03:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање поена ▞▞▞
▞▞▞ Royal Girls - Princess Salon 2022 version ▞▞▞
Много ми се свиђа игра, али има врло мало тема кад год ми се свиђа 😍😍😍. па сам добио 5 звездица
Знате зашто овој игри дајем једну звездицу јер има само неколико листова ако би имала више листова игра би била пријатна, има толико слика када инсталирамо игру, али када почнете она је досадна такође има толико тога додаје тако да бих замолио људе који су направили ову игру да има више листова и без додатака, такође ако желе да задрже додатке, само задрже неколико бројева.😡😡😡😡😡 ХВАЛА ШТО ЧИТАТЕ ОВУ ПОРУКУ♥💌
Веома лепа и чиста и нема много лица и волим ову игру тк за прављење лепе игре и такође преузимам 3 пута нисам очекивао 🔥❤❤❤
Royal Girls - Princess Salon Casual oyt
једна од најбољих игара Промедиа студија
Лепо, али немам много мобилни па не радим много
Толико досадна💤 Само мрзим ову игру да изгледа добро у плаисторе-у, али у стварности је једноставно одвратна😡😤👿
није лоше, али када сам играо ту игру, то је било невероватно, али центар игре је аааааааааа, зато немојте преузимати ову игру
Одличан је за децу која желе да буду стилисти када одрасту. Постоји нешто што треба да знате о овој игри, има много реклама.
Није баш лепо
Fish Bomb - Tembak Ikan Arkade avha
Позадина је тако лепа и мери љубав
Одлична игрица 😍😍
Постоји проблем на фотографији, па дајем оцену 1 звездицом па проверите и није добро на фотографији за цене на фотографији ок!
То је веома лепа игра за децу и дечаци и девојчице играју ову игру. Тако сам срећан што сам преузео ову апликацију је заиста невероватно. ❤.
Игра је кул!!!☺😻💕💖💞
Дао сам овоме само 3 стрс јер желим више нивоа као што она жели да иде на журку па је обучем, она жели да иде на више места и желим лепшу девојку и згоднијег дечака ..... Молим вас 🙏🥺 Тражио сам да ти 🙏🙏
ова игра је заиста досадна 😴 😒 😑 и збуњујућа
Још нисам преузео, али од других коментара и графика, слика и дисплеја мислим да ће ми се свидети и ова игра јер је повезана са роиал-ом и инсталираћу је на свој мобилни биће добра игра за мене😊😉 🙂☺ СВЕЋЕ МИ СЕ!! 😊
То је врло мала игра, али је интересантна, али после неког времена ће нам то досадити, мој предлог је да будем већа игра од сваког тела и ја ћу такође волети да играм
Једини пријатељ и принцеза би требало да буду ту, нема потребе за ценом
Краљевске девојке-принцезе...
То је веома лепа игра. Инсталирао сам данас, играо и осетио сам да је одлично. Пробао сам многе игре, али ова је била најбоља. Магла од њих је откључана. Свиђа ми се . Предлажем да играмо ову игру
Играо сам толико утакмица, али ово је најбоља. Говори вам како облачите принцезу и принца. Хвала
Дајте нам још макпа па ћемо дати пет звездица 😉🙂
ово је веома занимљиво и веома лако играти. Ова игра је веома лепа
Royal Girls - Princess Salon عمومی usok
Прво не радим ову игру када сам ишао на пут са другарицом, рекла је да пробајте ову игру, стварно вам се свиђа па сам инсталирао ову игру, свиђа ми се ова игрица јер хаљина, шминка, и још много тога 😘😘 😍😍💕💕🥰🥰❤❤
Инсталација је веома спора
ово је најинтересантнија игра и волим је само је преузмите сада молим вас 😘😘😘
Супер игра, ово је била невероватна и њихов је један проблем који је био када сам играо игру, заглавио се у средини, то је мој проблем, а други све је била фантастична невероватна игра, хвала🙏🙏🙏
Веома супер игра, Асаме Лове Барбие играчка 😍
То је невероватно
Свиђа ми се игра јер не одузима време и лепа је и нема белог екрана и свиђа ми се ова игра
Браво и значка
Добро, али мало хаљина се носи
Ова игра је најбоља, али игра је прекратка па дајем 2 звездице
Добра игра, али не много много више нивоа Желим више нивоа
То је веома лоша игра јер има само салон принцеза и облачење и кликтање фотографија
Апсолутно ми се не свиђа. Излуђује ме када се толико дуго учитава. Заиста сам са тобом Захра Резааиеи, тако је споро.
Забавна је и креативна, али има много додатака за игре.
Превише споро при преузимању
Ово је добра игра, девојке су биле веома лепе, али ме не занима игра после неког времена јер због истих ствари у овој игри морате да додате још неке нове ствари у овој игрици
Royal Girls - Princess Salon કેઝ્યુઅલ jzs
Биткев
Понекад ми је досадило у овој игрици, али ова игра је добра јер ова игра има много хаљина и ствари 😀😀😀😀😀😀😀😁
Лепа игра да деца знају моду 💇💇
😇
Royal Girls - Princess Salon Казуални jen